Intranet Vereniging
Baanstatus
Zwaar bewolkt en regen / 14.5° Wind: ZW 11km/u - Windstoten: 43km/u

Jeugd


Wil je graag golfen? Kom dan gezellig naar Reymerswael en leer spelenderwijs het spel.
Op jaarbasis worden er verschillende blokken training gegeven waarbij je met leeftijdsgenoten het spel onder de knie probeert te krijgen. Trainingen zijn afwisselend van programma, waarbij familie en vrienden veel worden betrokken. Golf is immers een sociale sport!
 

Naast deze trainingen organiseren we ook verschillende wedstrijden en uitstapjes voor onze jonge strijders. We willen daarbij zeker het groepsgevoel promoten en ze fijne herrinneringen geven voor de rest van hun leven. Inzet van ouders wordt daarbij zeer gewaardeerd om hier een groot succes van te maken. 
Klik HIER voor het volledige programma.

Voor aanmeldingen en vragen kan er contact opgenomen worden met Nicolas op +31625052411 of nicolasnubegolf@gmail.com.


Tot snel op de greens van Reymerswael!!"

 

 Gedurende het jaar worden er diverse wedstrijden georganiseerd waaraan de jeugdleden, afhankelijk van hun vooruitgang, kunnen deelnemen. De Reymercup-junior is een serie van 8 wedstrijden, in verschillende spelvormen, waar beginnende jeugdgolfers met baanpermissie, en ook jeugdgolfers van andere verenigingen deelnemen.

 

Ook een aanrader zijn de diverse (tour)wedstrijden welke de NGF organiseert waar ook deelnemers van Reymerswael aan mee doen. In het verleden zijn daar goede resultaten gehaald !  Zie daartoe ook de NGF-site.